Pri Radio I Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
Pri Radio PROMOVIM keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose në +43 677 644 98 591. Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose +43 677 644 98 591

NOW ON AIR

NE VAZHDIM

RADIO SHOWS

ORARI JAVOR

Dergo nje mesazh

Ndërveproni me emisionet, na dërgoni mesazhin, pyetjet dhe informacionin tuaj: radioja jonë është e gjallë dhe e gjallë! Mos ngurroni të përdorni kanalin tuaj të preferuar: telefon, postë ose mesenxher

Mbrëmja me Fidanin

Sunday

NJOFTOHU ME STAFIN

SUPPORTI JONË

0%