Pri Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
<Promovo Biznesin tuaj> keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 . Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 .

Bota

This Is What Live Music Looked Like Last Week

todayMarch 15, 2020 33

Background
share close

The whole point of digital music is the risk-free grazing”

Cory Doctorow, Canadian journalist and co-editor and of the off-beat blog Boing Boing, is an activist in favor of liberalizing copyright laws and a proponent of the Creative Commons non-profit organization devoted to expanding the range of creative works available for others to build upon legally and to share. Doctorow and others continue to write prolifically about the apocalyptic changes facing Intellectual Property in general and the music industry in specific.

  • cover play_arrow

    This Is What Live Music Looked Like Last Week admin

In this article, we will explore the cataclysm facing U.S. industry through the portal example of the music industry, a simple industry in comparison to those of automotive or energy. However, in the simplicity of this example we may uncover some lessons that apply to all industries.

In his web-article, “The Inevitable March of Recorded Music Towards Free,” Michael Arrington tells us that music CD sales continue to plummet alarmingly.

Unless sovereign governments that subscribe to the Universal Copyright Convention take drastic measures, such as the proposed mandatory music tax to prop up the industry, there virtually exist no economic or legal barriers to keep the price of recorded music from falling toward zero. In response, artists and labels will probably return to focusing on other revenue streams that can, and will, be exploited. Specifically, these include live music, merchandise, and limited edition physical copies of their music.

Written by: admin

Rate it

Similar posts

Aktuale

Udhëheqësit botërorë që po marrin pjesë në Forumin Ekonomik Botëror (WEF) në Davos do të diskutojnë rreth një pandemi të mundshme që mund të shkaktojë 20 herë më shumë

Sëmundja X nuk ekziston, por termi përdoret për të planifikuar një epidemi ndërkombëtare hipotetike të ardhshme të shkaktuar nga një patogjen që ende nuk dihet se shkakton sëmundje te njerëzit, siç përcaktohet nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH). OBSH-ja paralajmëron se sëmundja e panjohur X mund të shkaktojë 20 herë […]

todayJanuary 17, 2024 20


0%