Pri Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
<Promovo Biznesin tuaj> keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 . Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 .

Economics

Why Did Banks Ban Cryptocurrency Purchases Using Their Credit Cards?

todayFebruary 25, 2021 6

Background
share close

The Subways were kind enough to chronicle their North American tour for us, and we’ll be running their tour diary in several installments this week. Billy Lunn will be our guide, and as he writes, “Because so much usually ends up happening on our tours, we thought that this time round, whilst we’re on our exciting US/Canada tour, I’d keep a diary of all our happenings.

As well as being a nice little insight for you guys into our daily lives, it’s also a nice way for me to recap and relive the days as they happen!

Check out entries for Days 6-10 below.

Early start today for a Converse live session, but it was a great excuse to get in a cab and see the sights of beautiful Boston. The wealth of redbrick buildings reminded us of the redbrick of Manchester in our own U.K., which adds a natural autumnal look to the city, and this wonderful quality was compounded by the blue skies and soft, orange sunlight! On our way we passed Harvard Business School on our right, and I wanted to take a detour over the bridge to Harvard Square in Cambridge so I could get a nice feel of what it’s like there. All of a sudden I felt pangs of wanting to study a postgraduate at a Boston uni after I finish my BA at Cambridge—assuming I graduate, of course! Haha! We didn’t take the detour; we like to be punctual!

Written by: admin

Rate it

Similar posts

Aktuale

Udhëheqësit botërorë që po marrin pjesë në Forumin Ekonomik Botëror (WEF) në Davos do të diskutojnë rreth një pandemi të mundshme që mund të shkaktojë 20 herë më shumë

Sëmundja X nuk ekziston, por termi përdoret për të planifikuar një epidemi ndërkombëtare hipotetike të ardhshme të shkaktuar nga një patogjen që ende nuk dihet se shkakton sëmundje te njerëzit, siç përcaktohet nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH). OBSH-ja paralajmëron se sëmundja e panjohur X mund të shkaktojë 20 herë […]

todayJanuary 17, 2024 19


0%