Pri Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
<Promovo Biznesin tuaj> keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 . Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 .

Communications

Some Interesting Facts About Tribes Of Andaman & Nicobar Islands

todayMarch 18, 2021 8

Background
share close

One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.

Liverpool International Festival Of Psychedelia announces first wave of acts.

The next Liverpool International Festival Of Psychedelia will take place from 23–24 September. Now in its fifth year, the festival describes itself as a “pan-continental celebration of audio-futurists, operating at the bleeding edge of today’s psychedelic renaissance”.

Artists on the bill include Super Furry Animals, Demdike Stare, Eartheater, Sliver Apples, Acid Mothers Temple, Ashtray Navigations, Taman Shud, Silver Waves, Cavern Of Anti-Matter, and more. Tokyo based label Guruguru Brain will also present Narrow Road To The Deep Mind, which promises to present some of ”the finest PZYK wunderkinds from across the Asian underground”.

The festival takes place at Camp And Furnace, Blade Factory Liverpool. Tickets are on sale now via the festival’s website.

Written by: admin

Rate it

Similar posts

Aktuale

Udhëheqësit botërorë që po marrin pjesë në Forumin Ekonomik Botëror (WEF) në Davos do të diskutojnë rreth një pandemi të mundshme që mund të shkaktojë 20 herë më shumë

Sëmundja X nuk ekziston, por termi përdoret për të planifikuar një epidemi ndërkombëtare hipotetike të ardhshme të shkaktuar nga një patogjen që ende nuk dihet se shkakton sëmundje te njerëzit, siç përcaktohet nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH). OBSH-ja paralajmëron se sëmundja e panjohur X mund të shkaktojë 20 herë […]

todayJanuary 17, 2024 20


0%