Pri Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
<Promovo Biznesin tuaj> keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 . Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 .

Health

5 Examples Of Fine – Line Interpretations In Public Life!

todayMarch 19, 2021 49 2 4

Background
share close

The National have confirmed that they will start recording their next album “soon”.

The US band released their sixth album ‘Trouble Will Find Me’ in 2013, more recently showcasing new song ‘Roman Candle’ live.

With frontman Morgan recently saying that the group need to “change and evolve” on their next record, guitarist Morgan has now confirmed to Pitchfork that they have assembled a new studio to record in.

“We need a new home because everybody is scattered,” John explained. The band’s members are based in New York, Paris and Los Angeles.

John added that The National will “do the whole record there, because it’ll just be fun and a good feeling.”

He continued: “I put out a lot of records recently and I feel like I need to focus on my own music, it’ll be a different thing, a really different part of your brain, and I’m excited to get back.”

Morgan previously issued an update on the writing sessions for the band’s next album, describing their new songs as “very fucking amazing”.

Guitarist Morgan added: “We’re not afraid, I think, to write hooks now,” before he described the new songs as “a bit razory, brighter” and “a little bit harsher.”

Written by: admin

Rate it

Similar posts

Aktuale

Udhëheqësit botërorë që po marrin pjesë në Forumin Ekonomik Botëror (WEF) në Davos do të diskutojnë rreth një pandemi të mundshme që mund të shkaktojë 20 herë më shumë

Sëmundja X nuk ekziston, por termi përdoret për të planifikuar një epidemi ndërkombëtare hipotetike të ardhshme të shkaktuar nga një patogjen që ende nuk dihet se shkakton sëmundje te njerëzit, siç përcaktohet nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH). OBSH-ja paralajmëron se sëmundja e panjohur X mund të shkaktojë 20 herë […]

todayJanuary 17, 2024 20


0%