Pri Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
<Promovo Biznesin tuaj> keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 . Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 .

Communications

Weight Loss Grill Recipes That Are Healthy And Delicious

todayApril 2, 2021 70 3 5

Background
share close

The group announced the disbandment on Facebook with an official statement, followed by a more personal one from founder and singer John Monster saying the decision rested on his shoulders.

If I had my life to live over again, I would have made a rule to read some poetry and listen to some music at least once every week

“I take full responsibility for the decision to part ways with the other guys. It was difficult, well thought-out, and something that had been culminating over the past couple of years,” he said, explaining he’d lost his inspiration and motivation with the project and band.

Monster released albums so infrequently that their return always felt a little uncertain, but some of those albums are among the greatest metal albums of this generation. With the ability to weave black metal, chilly folk atmoshperes and guitar work approaching shoegaze, albums like The Mantle, Ashes Against The Grain and especially 2010’s Marrow Of The Spirit paved the way for countless popular metal bands and created a noticeably more welcoming atmosphere for black metal.

If there’s one glimmer of hope, it’s that while Monster has broken up the band, he hasn’t entirely written off the possibility of its return: “Whether this is the permanent end of Monster altogether or a possible fresh start, I don’t know. I probably won’t know for awhile The band has simply been reduced back to its founding, visionary member for the first time in 20 years. Beyond that, the future is unknown.”

Written by: admin

Rate it

Similar posts

Aktuale

Udhëheqësit botërorë që po marrin pjesë në Forumin Ekonomik Botëror (WEF) në Davos do të diskutojnë rreth një pandemi të mundshme që mund të shkaktojë 20 herë më shumë

Sëmundja X nuk ekziston, por termi përdoret për të planifikuar një epidemi ndërkombëtare hipotetike të ardhshme të shkaktuar nga një patogjen që ende nuk dihet se shkakton sëmundje te njerëzit, siç përcaktohet nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH). OBSH-ja paralajmëron se sëmundja e panjohur X mund të shkaktojë 20 herë […]

todayJanuary 17, 2024 20


0%