Pri Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
<Promovo Biznesin tuaj> keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 . Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 .

Communications

We Need To Elect Public Leaders, Willing To DIRECT Us, Properly!

todayJune 13, 2021 88 2 4

Background
share close

John has joked with Q that he is yet to find any upsides to being a solo artist.

Speaking in a Q25 video interview to mark his appearance on the cover of our special 25th anniversary issue, Q304, which is out now, the former Oasis leader.

The Chief declares in the video interview you can watch above: “It’s more of a pain in the arse [being solo] to be honest. Everything is on you isn’t it? It’s a lot more peaceful but it can be a lot more solitary, I don’t mind that. I enjoyed making the record on my own, that was kind of easy… but the hard bit is starting on Monday when I to rehearse with the band and all that.

“I wouldn’t say I’m really pumped in the air kind, like I fucking can’t wait. If someone was to call me now and say we should call this off this has been a huge mistake, I’d go Yep, OK, lets fucking go… but you know you can’t. I guess ill grow in to it. I hope I do.”

Watch the full interview now, which also includes details on The Chief‘s debut solo , his collaboration with Amorphous Androgynous which will be released next summer, the release of ‘lost’ Oasis track Stop The Clocks, his opinions on the Olympics and who he thinks the most influential artist of the last 25 years is (give you a clue, he was in Oasis…)

Written by: admin

Rate it

Similar posts

Aktuale

Udhëheqësit botërorë që po marrin pjesë në Forumin Ekonomik Botëror (WEF) në Davos do të diskutojnë rreth një pandemi të mundshme që mund të shkaktojë 20 herë më shumë

Sëmundja X nuk ekziston, por termi përdoret për të planifikuar një epidemi ndërkombëtare hipotetike të ardhshme të shkaktuar nga një patogjen që ende nuk dihet se shkakton sëmundje te njerëzit, siç përcaktohet nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH). OBSH-ja paralajmëron se sëmundja e panjohur X mund të shkaktojë 20 herë […]

todayJanuary 17, 2024 20


0%