Pri Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
<Promovo Biznesin tuaj> keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 . Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 .

Health

Me – Too Was Needed, But Has It Gone Too – Far?: 4 Considerations!

todayJuly 11, 2021 476 6 5

Background
share close

Track appears in new box set…

A new box set showcasing recordings Captain Beefheart made in the early Seventies is due for release.

After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music.

Sun Zoom Spark: 1970 To 1972 features newly remastered versions of three albums that Beefheart and the Magic Band released during that period – Lick My Decals Off, Baby, The Spotlight Kid and Clear Spot – as well as an extra disc of alternate versions.

Scroll down to hear a previously unreleased take of the track, “Little Scratch“, which appears on the fourth disc of outtakes.

Long-time Magic Band guitarist Moris Tepper, first met Beefheart [aka Don Van Vliet] at the Troubadour in Los Angeles during the Clear Spot tour. He stayed in the band until 1982. Speaking to Uncut, Tepper reveals that aside from the alternative versions that appear on Sun Zoom Spark, there is also a trove of unreleased Beefheart material.

“I can name a dozen songs right now that I wanted to record with him but which never got recorded,” says Tepper. “They exist maybe more as poems than as songs. He had music for a song called ‘Your Love Brought Me To Life’, I think it was published in a book in Germany. We had worked on a song called ‘Child Ecologist‘ which was another symphony. He’d done something before I ever met him called ‘Big Sur Suite’ which was an incredibly beautiful piece of music, this huge, thematic, movie kind of theme and gorgeous words. He probably had more unrecorded, undocumented works than recorded works. He’s an artist.

Written by: admin

Rate it

Similar posts

Aktuale

Udhëheqësit botërorë që po marrin pjesë në Forumin Ekonomik Botëror (WEF) në Davos do të diskutojnë rreth një pandemi të mundshme që mund të shkaktojë 20 herë më shumë

Sëmundja X nuk ekziston, por termi përdoret për të planifikuar një epidemi ndërkombëtare hipotetike të ardhshme të shkaktuar nga një patogjen që ende nuk dihet se shkakton sëmundje te njerëzit, siç përcaktohet nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH). OBSH-ja paralajmëron se sëmundja e panjohur X mund të shkaktojë 20 herë […]

todayJanuary 17, 2024 20


0%