Pri Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
<Promovo Biznesin tuaj> keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 . Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 .

Aktuale

⚡️ Raketat vrapojnë nëpër qiell në Eilat Në Izraelin Jugor

todayNovember 1, 2023 1

Background
share close

 

⚡️ Raketat vrapojnë nëpër qiell në Eilat, Izraeli jugor (shih hartën), pasi Jemeni premton më shumë sulme

Blic i ndritshëm i parë si predhë Houthi duket se është kapur – situatë në zhvillim.

PËRDITËSIM: Forcat izraelite konfirmojnë përgjimin e një “kërcënimi ajror” nga Deti i Kuq në jug të Eilat.

Written by: admin

Rate it

Similar posts

Aktuale

Udhëheqësit botërorë që po marrin pjesë në Forumin Ekonomik Botëror (WEF) në Davos do të diskutojnë rreth një pandemi të mundshme që mund të shkaktojë 20 herë më shumë

Sëmundja X nuk ekziston, por termi përdoret për të planifikuar një epidemi ndërkombëtare hipotetike të ardhshme të shkaktuar nga një patogjen që ende nuk dihet se shkakton sëmundje te njerëzit, siç përcaktohet nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH). OBSH-ja paralajmëron se sëmundja e panjohur X mund të shkaktojë 20 herë […]

todayJanuary 17, 2024 20

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%