Pri Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
<Promovo Biznesin tuaj> keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 . Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 .

Aktuale

Drejtpërdrejtë nga pika Kufitare Rafah – Palestinë>

todayNovember 1, 2023 3

share close


LIVE NGA KRYQIMI RAFAH (harta lart) ku 10 ambulanca (00:02 shikoni videon) dhe 100 palestinezë me shtetas të dyfishtë dhe të plagosur (00:12) përgatiten të kalojnë përmes portës kufitare Egjipto-Gazan.

450 palestinezë me pasaporta të huaja do të largohen nga Gaza përmes Egjiptit, ku edhe 90 të plagosur do të marrin trajtim pas marrëveshjes së ndërmjetësuar nga Katari.

Written by: admin

Rate it

Similar posts

Aktuale

Udhëheqësit botërorë që po marrin pjesë në Forumin Ekonomik Botëror (WEF) në Davos do të diskutojnë rreth një pandemi të mundshme që mund të shkaktojë 20 herë më shumë

Sëmundja X nuk ekziston, por termi përdoret për të planifikuar një epidemi ndërkombëtare hipotetike të ardhshme të shkaktuar nga një patogjen që ende nuk dihet se shkakton sëmundje te njerëzit, siç përcaktohet nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH). OBSH-ja paralajmëron se sëmundja e panjohur X mund të shkaktojë 20 herë […]

todayJanuary 17, 2024 19

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%