Pri Radio I Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
Pri Radio PROMOVIM keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose në +43 677 644 98 591. Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose +43 677 644 98 591

Aktuale

HOUTHIT NUK LUAJNË

todayNovember 1, 2023

share close

 

HOUTHIT NUK LUAJNË: raketa balistike (00:01), (00:42) drone dhe raketa të panumërta (00:25), (01:01), (01:19) të lëshuara nga lëvizja jemenase në Izrael, në fragment e videos 6 minuta e publikuar më sipër, duke shkatërruar gënjeshtrën izraelite se ishin vetëm 2 raketa dhe dronë (https://t.me/IntelRepublic/30015?single) që synonin qytetet e tij.

SHPËRTHIM MASIV shkatërruan autostradën e Ashdodit dje (video e poshtme) ndërsa goditja e raketave palestineze lëshon një top të zjarrtë gjigant tymi, duke përfshirë rrugën dhe duke iu afruar kamerës së shoferit.

12 ushtarë pushtues të IDF-së u vranë sot në betejat me Hamasin – Komandanti i Brigadave Quds pretendon NUMRA SHUMË MË TË LARTË, guxon Netanyahu të zbulojë numrin e vërtetë të vdekjeve, duke pretenduar se qeveria do të rrëzohej menjëherë nëse do ta bënte këtë.

Written by: admin

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%