Pri Radio I Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
Pri Radio PROMOVIM keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose në +43 677 644 98 591. Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose +43 677 644 98 591

Aktuale

JU NUK JENI VETËM

todayNovember 1, 2023 5 5

share close

 

“JU NUK JENI VETËM” (01:02): Pasi vendi i tij ndërpret lidhjet me Izraelin, ambasadori i Bolivisë në OKB deklaron mbështetjen e plotë për Palestinën, duke deklaruar se njohja e saj është zgjidhja e VETËM për luftën në rajon.

Duke qenë E PARA në botë që prishi marrëdhëniet me Tel Avivin për “krimet kundër njerëzimit” në Gaza, Bolivia akuzon Izraelin për GJENOCID dhe thotë se Palestina e lirë është një kauzë globale.

PËRDITËSIM: Kolumbia dhe Kili i Amerikës së Jugut tërheqin ambasadorët nga Izraeli për konsultime.

Written by: admin

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%