Pri Radio I Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
Pri Radio PROMOVIM keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose në +43 677 644 98 591. Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose +43 677 644 98 591

Aktuale

Koreja e Veriut ka testuar koka bërthamore

todayNovember 1, 2023 6

Background
share close

 

Koreja e Veriut ka testuar koka bërthamore të aftë Hwasong-18 ICBM, e cila ka një rreze veprimi prej 6648 km. Kim Jong-un urdhëroi ushtrinë të vihej në gatishmëri luftarake mes tensioneve me SHBA-në në rajon.

Written by: admin

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%