Pri Radio I Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
Pri Radio PROMOVIM keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose në +43 677 644 98 591. Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose +43 677 644 98 591

Aktuale

LIBAN– ‘Ne jemi me rezistencën’

todayNovember 1, 2023

Background
share close

 

LIBAN– ‘Ne jemi me rezistencën’: Hezbollahu aleat forcat e Fajr-it bashkohen me frontin Liban-Izrael

Sulmi me raketa në Kiryat Shmona tregon
mund të zgjerojë më tej operacionet

“Ne nuk jemi në harmoni të plotë me Hezbollahun,” tha Hammoud, duke folur për The National nga zyra e tij në qytetin jugor të Saida javën e kaluar. “Ne nuk pajtohemi me ta për disa gjëra. Por ne jemi me ta për sa i përket rezistencës kundër Izraelit.”

Written by: admin

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%