Pri Radio I Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
Pri Radio PROMOVIM keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose në +43 677 644 98 591. Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose +43 677 644 98 591

Aktuale

UPDATE WW3 (LUFTA E 3-të BOTËRORE)

todayNovember 1, 2023

Background
share close

 

PËRDITËSIM WW3 – Ndërsa ne jemi duke pritur për lëshimin e parë ( SARMAT ICBM ruse) të “Javës së Nisjes Ndërkontinentale”, lëshimi i MINUTEMAN-III në SHBA po bëhet më interesant.

Sipas një NOTAM, urdhri i nisjes do të jepet nga Sistemi i Kontrollit të Nisjes Ajrore (ALCS), me shumë mundësi një E-6B Mercury.

Written by: admin

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%