Pri Radio I Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
Pri Radio PROMOVIM keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose në +43 677 644 98 591. Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose +43 677 644 98 591

Aktuale

WW3 ALERT

todayNovember 1, 2023 7

Background
share close

WW3 ALERT – Turqi: 2 bombardues strategjikë B-1B Lancer të Forcave Ajrore të SHBA-së u ulën në bazën ajrore Incirlik në qytetin e Adanas.

Ndërkohë, mbani të përditësuar
Na ndiqni në Facebook  PriRadio

Written by: admin

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%