Pri Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
<Promovo Biznesin tuaj> keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 . Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 .

Aktuale

Zëdhënësi i Forcave të Armatosura të Jemenit:

todayNovember 1, 2023 1

Background
share close

 

 

Ne, për shkak të ndjenjës së përgjegjësisë fetare, morale, humanitare dhe kombëtare, dhe si përgjigje ndaj kërkesave të popullit tonë jemenas dhe kërkesave të popujve të lirë, dhe për të ardhur në shpëtimin e popullit tonë të shtypur në Gaza, ishte e nevojshme. që forcat e armatosura të Jemenit të kryejnë detyrën e tyre duke u mbështetur te Zoti dhe në fitore mbi shtypjen historike të popullit të dashur palestinez.

Me ndihmën e Zotit Fuqiplotë, forcat tona të armatosura lëshuan një grup të madh raketash balistike dhe me krahë në objektivat e armikut izraelit në Palestinën e pushtuar dhe ky është operacioni i tretë.

“Forcat e Armatosura të Jemenit pohojnë lëshimin e raketave balistike drejt forcave okupuese dhe zotohen të vazhdojnë në kryerjen e sulmeve të mëtejshme me raketa dhe dron derisa të pushojë agresioni izraelit kundër Gazës”.

Written by: admin

Rate it

Similar posts

Aktuale

Udhëheqësit botërorë që po marrin pjesë në Forumin Ekonomik Botëror (WEF) në Davos do të diskutojnë rreth një pandemi të mundshme që mund të shkaktojë 20 herë më shumë

Sëmundja X nuk ekziston, por termi përdoret për të planifikuar një epidemi ndërkombëtare hipotetike të ardhshme të shkaktuar nga një patogjen që ende nuk dihet se shkakton sëmundje te njerëzit, siç përcaktohet nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH). OBSH-ja paralajmëron se sëmundja e panjohur X mund të shkaktojë 20 herë […]

todayJanuary 17, 2024 19

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%