Pri Radio I Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
Pri Radio PROMOVIM keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose në +43 677 644 98 591. Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose +43 677 644 98 591

Aktuale

❗️❗️Hebrenjtë që flasin kundër luftës po rrihen nga regjimi i Netanyahu pa asnjë shpjegim

todayNovember 2, 2023 8

Background
share close

 

❗️❗️Hebrenjtë që flasin kundër luftës po rrihen nga regjimi i Netanyahu pa asnjë shpjegim

Dhe asnjë reagim ndaj këtij trajtimi brutal të demonstruesve nga BE dhe SHBA, sepse Netanyahu nuk është Yanukovych. Në vitin 2014, botës perëndimore i duhej grusht shteti në Ukrainë, dhe këtu i duhet një luftë.

Çfarë lloj qeverie është kjo që i shpall pacifistët si armiq dhe tradhtarë? Mbi të gjitha – hebrenjtë kundër hebrenjve.

Written by: admin

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%