Pri Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
<Promovo Biznesin tuaj> keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 . Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 .

Aktuale

Krasniqi, Kurtit: Mos bjer në provokime, mos trego më shumë se të qorton Lajçaku

todayNovember 3, 2023 3

Background
share close

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, ka thënë se e mori fjalën që t’a këshillojë kryeministrin që të mos bie në provokime.

Ai i tha që të mos tregojë shumë, sepse siç u shpreh Krasniqi, do ta qortojë Lajçaku.

“Më shumë dola t’i them kryeministrit mos bjer në provokime, mos trego më shumë se të çorton Lajçaku, e ke dhënë fjalën s’kam me tregu, mbaje fjalën, rri mirë edhe ata tani ta rrehin shpinën se ka nisë me të pëlqy kjo rrahje e shpinës”, është shprehur ai.

Written by: admin

Rate it

Similar posts

Aktuale

Udhëheqësit botërorë që po marrin pjesë në Forumin Ekonomik Botëror (WEF) në Davos do të diskutojnë rreth një pandemi të mundshme që mund të shkaktojë 20 herë më shumë

Sëmundja X nuk ekziston, por termi përdoret për të planifikuar një epidemi ndërkombëtare hipotetike të ardhshme të shkaktuar nga një patogjen që ende nuk dihet se shkakton sëmundje te njerëzit, siç përcaktohet nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH). OBSH-ja paralajmëron se sëmundja e panjohur X mund të shkaktojë 20 herë […]

todayJanuary 17, 2024 20

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%