Pri Radio I Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
Pri Radio PROMOVIM keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose në +43 677 644 98 591. Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose +43 677 644 98 591

Aktuale

OKB-ja me apel për ndihmë prej 1.2 miliard dollarësh për të ndihmuar Gazën

todayNovember 3, 2023 2

Background
share close

Organizata e Kombeve të Bashkuara ka nisur një apel për ndihmë urgjente duke kërkuar 1.2 miliard dollarë për të ndihmuar rreth 2.7 milionë njerëz në Gaza dhe Bregun Perëndimor.

“Kostoja e plotësimit të nevojave të 2.7 milionë njerëzve që është e gjithë popullsia e Gazës dhe 500 mijë njerëz në Bregun Perëndimor të pushtuar, vlerësohet të jetë 1.2 miliard dollarë”, thotë Zyra për Koordinimin e Çështjeve Humanitare, raporton “The Times of Izrael”.

“Apeli origjinal, i nisur më 12 tetor, kërkoi 294 milionë dollarë për të mbështetur gati 1.3 milion njerëz. Situata është bërë gjithnjë e më e dëshpëruar që atëherë”, shton kjo zyrë.

Written by: admin

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%