Pri Radio I Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
Pri Radio PROMOVIM keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose në +43 677 644 98 591. Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose +43 677 644 98 591

Aktuale

DRAMË E PENGJEVE TË HAMBURGUT

todayNovember 5, 2023 5

Background
share close

Policia ka kontakt vizual me fëmijën – aeroporti i mbyllur

 

Operacionet e fluturimit në aeroportin e Hamburgut mbeten të pezulluara pasi një person i armatosur depërtoi në platformë. Policia ka më shumë se dymbëdhjetë orë që po negocion me burrin që mban të bijën rob në makinë. Hetuesit supozojnë se sulmi ishte i armatosur rëndë.

Forcat speciale të policisë janë në detyrë në aeroport. (Image: APA/dpa/Bodo Marks)

Aeroporti u mbyll menjëherë në një zonë të madhe dhe dy terminalet u evakuuan. Të gjithë pasagjerët në avionë u hoqën nga avionët – disa vetëm pas disa orësh – dhe u vendosën në një hotel të aeroportit aty pranë.

Fëmija duket i padëmtuar
Vajza katërvjeçare e mbajtur peng në makinë nga 35-vjeçari duket se nuk është dëmtuar fizikisht. “Aktualisht po supozojmë se fëmija është fizikisht mirë”, tha një zëdhënëse e policisë. Ekipi i ndërhyrjes ka kontakt me sy me fëmijën. Thirrjet telefonike me dhunuesin – “fëmija dëgjohet në sfond” – gjithashtu sugjeruan këtë.

Megjithatë, policia beson se njeriu është i rrezikshëm dhe i armatosur rëndë: “Aktualisht duhet të supozojmë se ai posedon një armë zjarri të gjallë dhe ndoshta edhe mjete shpërthyese të një lloji të panjohur”.

Operacionet e fluturimit janë pezulluar për një kohë të pacaktuar
Gjithsej 3200 pasagjerë u prekën nga evakuimi, tha një zëdhënës i policisë. Operacionet e fluturimit do të mbeten të pezulluara për një kohë të pacaktuar. Policia ka kërkuar që pasagjerët të mos udhëtojnë për momentin drejt aeroportit.

Sipas aeroportit, 286 fluturime – 139 nisje dhe 147 mbërritje – me rreth 34,500 pasagjerë ishin planifikuar për të gjithë të dielën.

 

 

 

Written by: admin

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%