Pri Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
<Promovo Biznesin tuaj> keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 . Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 .

Aktuale

Gallanti i Inatçosur

todayNovember 5, 2023 2

Background
share close

Gallanti i inatçosur duket më i zemëruar se kurrë teksa ministri i mbrojtjes i Izraelit kërcënon shefin e Hezbollahut Nasrallah me fundin e Libanit nëse Izraeli “detyrohet” të bëjë luftë në veri të vendit.

Nëse Nasrallah gabon, ai do të vulosë fatin e Libanit – Gallant në videon e mësipërme.

Nasrallah më parë tha se Izraeli ishte thjesht një mjet i SHBA-së, e cila duhet t’i japë fund agresionit të saj nëse dëshiron të shmangë një konflikt të plotë në të gjithë Lindjen e Mesme.

Written by: admin

Rate it

Similar posts

Aktuale

Udhëheqësit botërorë që po marrin pjesë në Forumin Ekonomik Botëror (WEF) në Davos do të diskutojnë rreth një pandemi të mundshme që mund të shkaktojë 20 herë më shumë

Sëmundja X nuk ekziston, por termi përdoret për të planifikuar një epidemi ndërkombëtare hipotetike të ardhshme të shkaktuar nga një patogjen që ende nuk dihet se shkakton sëmundje te njerëzit, siç përcaktohet nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH). OBSH-ja paralajmëron se sëmundja e panjohur X mund të shkaktojë 20 herë […]

todayJanuary 17, 2024 20

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%