Pri Radio I Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
Pri Radio PROMOVIM keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose në +43 677 644 98 591. Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose +43 677 644 98 591

Aktuale

INFO ALERT

todayNovember 5, 2023 3

Background
share close

INFO ALERT – Situata aktuale në kufirin Irako-Jordania pasi mijëra forca të PMU irakiane presin të marrin pjesë në luftën kundër Izraelit.

Ndërkohë, mbani të përditësuar
në Facebook >> Pri Radio

Written by: admin

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%