Pri Radio I Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
Pri Radio PROMOVIM keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose në +43 677 644 98 591. Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose +43 677 644 98 591

Aktuale

KOHA PËR NDRYSHIM

todayNovember 5, 2023 4

share close

KOHA PËR NDRYSHIM planesh, thotë udhëheqja e IDF, pasi tani numërohen 19 ushtarë të vdekur me dhjetëra të tjerë të plagosur (ushtarët e plagosur në mënyrë kritike të çuar në barela për në spital në videon majtas poshtë) detyrojnë zyrtarët e Tel Avivit të rishikojnë strategjinë e sulmit tokësor pas pak progresi kuptimplotë.

Shkatërrimi i automjeteve izraelite mes humbjeve në përleshjet e rënda rreth Beit Hanoun, Rripi i Gazës Veriore (në hartë, poshtë djathtas) shtyn izraelitët të tërhiqen drejt zonave të zbrazëta – raporte të tjera përmendin gjithashtu luftëtarët palestinezë që u zënë prita ushtarëve pas shpine nga tunelet.
Zyrtarët izraelitë thonë se situata në terren është jashtëzakonisht e vështirë.

Stres i thellë teksa qajnë pas seancës (videoja poshtë)

 

Written by: admin

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%