Pri Radio I Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
Pri Radio PROMOVIM keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose në +43 677 644 98 591. Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose +43 677 644 98 591

Aktuale

Një Video e paverifikuar tregon se si Levizja për mbrojtjen e Palestinës shkatrron Tanket e Izraelit

todayNovember 5, 2023 5 5

Background
share close

Granata dhe të shtëna anësore  (00:44).

Sikur guximi i luftëtarëve të mos ishte mjaft i qartë, 1 ushtarë i Hamasit (01:55) vrapon drejt buldozerit të blinduar izraelit për ta ndezur dhe vendosur flamurin e Hamasit, duke e lënë atë të valëvitej në erë mes rrënojave të Rripit të Gazës.

Written by: admin

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%