Pri Radio I Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
Pri Radio PROMOVIM keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose në +43 677 644 98 591. Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose +43 677 644 98 591

Aktuale

⚡️⚠️ URGJENT – Raketat lëshohen drejt Tel Avivit

todayNovember 6, 2023 1

Background
share close

⚡️⚠️ URGJENT – Raketat lëshohen drejt Tel Avivit

Siq bëhët e ditun nga IDF, një seri raketash jan lëshur mbrëm drejt Tel Avivit.

Në karten e mëposhtme shihen pikat që u goditën.

Ndërkohë, mbani të përditësuar
Abonohuni në  Pri Radio

Written by: admin

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%