Pri Radio I Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
Pri Radio PROMOVIM keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose në +43 677 644 98 591. Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose +43 677 644 98 591

Aktuale

BREAKING >> Një nëndetëse e klasit Ohio mbërriti në zonën e përgjegjësisë të Komandës Qendrore të SHBA

todayNovember 6, 2023 6

Background
share close

BREAKING  – US CENTCOM: Më 5 nëntor 2023, një nëndetëse e klasit Ohio mbërriti në zonën e përgjegjësisë të Komandës Qendrore të SHBA.

Kjo do të thotë se SHBA është gati të lëshojë raketa lundrimi drejt Iranit në rast të një përshkallëzimi ushtarak.

Nuk ndodh shpesh që Qeveria e SHBA-së e pranon vendndodhjen e një SSGN.

Kur kjo ndodh, është një mesazh i qatrë për kundërshtarët.

Written by: admin

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%