Pri Radio I Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
Pri Radio PROMOVIM keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose në +43 677 644 98 591. Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose +43 677 644 98 591

Aktuale

URGJENT – Blinken tashmë ka mbërritur në Bagdad

todayNovember 6, 2023 2

Background
share close

 

URGJENT – Blinken tashmë ka mbërritur në Bagdad për bisedime me kryeministrin Sudani – që nga
tani e pakonfirmuar për shkak të masave të sigurisë

Përveç kësaj: trupat iraniane të IRGC-së në Bagdad në gatishmëri të lartë, duke u përgatitur për diçka të madhe

Ndërkohë, qendroni të përditësuar
Abonohuni në  Pri Radio

Written by: admin

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%