Pri Radio I Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
Pri Radio PROMOVIM keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose në +43 677 644 98 591. Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose +43 677 644 98 591

Aktuale

Robërit e luftës Palestinez duke u terrorizuar nga Izraelitët +18!!!!

todayNovember 7, 2023 5

Background
share close

Një imazh i njohur. Këtë lloj trajtimi të robërve të luftës e kemi parë edhe më parë diku tjetër…

Një pamje jonjërzore dhe e trishtueshme ku Izraelitët çifut Zionist aplikjonë terror shtazarak mbi Robërit e luftes dhe të vrarët.

 

Në forcat e armatosura të Ukrainës ka mercenarë izraelitë. Ata ekzistojnë.

Written by: admin

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%