Pri Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
<Promovo Biznesin tuaj> keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 . Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 .

Aktuale

Haradinaj: Të gjeturat e Raportit të Progresit shqetësuese, Kosova ka ecur prapa në marrëdhëniet me BE-në

todayNovember 9, 2023 11

Background
share close

 

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ramush Haradinaj, i ka cilësuar si shqetësuese të gjeturat e Raportit të Progresit për Kosovën të Komisionit Evropian.

Ai në një deklarim për media para Kuvendit të Kosovës, ka thënë se performanca e qeverisjes është e vlerësuar dobët si dhe është përmendur edhe korrupsioni e çështje të tjera.

“Është pritur që vlerësimi do të jetë me mjaft çështje që janë shqetësuese për vendin edhe janë adresuar shumica e këtyre shqetësimeve. Pra, performaca e qeverisjes është e vlerësuar dobët e po ashtu ka shumë fenomene të cilat janë identifikuar veç e veç. Ju e cekët çështjen e korrupsionit, por ka edhe shume çështje të tjera”, është shprehur Haradinaj.

Sipas tij, Kosova ka ecur mbrapa në marrëdhëniet me Bashkimin Evropian dhe një gjë e tillë është përmendur edhe në Raportin e Progresit.

“Ju jeni në dijeni që ne jemi të ndëshkuar nga BE-ja. Kemi sanksione edhe financiare, ekonomike e politike. E kuptohet pra Kosova nuk është se ka ecur përpara, por ka ecur prapa në marrëdhëniet me BE-në dhe ato reflektojnë edhe në këtë raport edhe fatkeqësisht edhe pasojat e atyre marrëdhënieve i kemi në jetën e përditshme”, ka përfunduar lideri i AAK-së.

Written by: admin

Rate it

Similar posts

Aktuale

Udhëheqësit botërorë që po marrin pjesë në Forumin Ekonomik Botëror (WEF) në Davos do të diskutojnë rreth një pandemi të mundshme që mund të shkaktojë 20 herë më shumë

Sëmundja X nuk ekziston, por termi përdoret për të planifikuar një epidemi ndërkombëtare hipotetike të ardhshme të shkaktuar nga një patogjen që ende nuk dihet se shkakton sëmundje te njerëzit, siç përcaktohet nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH). OBSH-ja paralajmëron se sëmundja e panjohur X mund të shkaktojë 20 herë […]

todayJanuary 17, 2024 19

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0%