Pri Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
<Promovo Biznesin tuaj> keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 . Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 .

Events

2 Results / Page 1 of 1

Background

Aktuale

LIBAN– ‘Ne jemi me rezistencën’

  LIBAN– ‘Ne jemi me rezistencën’: Hezbollahu aleat forcat e Fajr-it bashkohen me frontin Liban-Izrael Sulmi me raketa në Kiryat Shmona tregon mund të zgjerojë më tej operacionet "Ne nuk jemi në harmoni të plotë me Hezbollahun," tha Hammoud, duke folur për The National nga zyra e tij në qytetin jugor të Saida javën e kaluar. “Ne nuk pajtohemi me ta për disa gjëra. Por ne jemi me ta për sa i përket rezistencës kundër Izraelit.”

todayNovember 1, 2023

Aktuale

UPDATE WW3 (LUFTA E 3-të BOTËRORE)

  PËRDITËSIM WW3 – Ndërsa ne jemi duke pritur për lëshimin e parë ( SARMAT ICBM ruse) të "Javës së Nisjes Ndërkontinentale", lëshimi i MINUTEMAN-III në SHBA po bëhet më interesant. Sipas një NOTAM, urdhri i nisjes do të jepet nga Sistemi i Kontrollit të Nisjes Ajrore (ALCS), me shumë mundësi një E-6B Mercury.

todayNovember 1, 2023

0%