Pri Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
<Promovo Biznesin tuaj> keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 . Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 .

Bashkohuni me ne!

BLOGU YNË

KONTAKTO

Duke ju lidhur me ritmet e valëve tona

Mirë se vini në faqen tonë të Kontakteve të Pri Radio Station, porta juaj për të gjitha gjërat audio! Pavarësisht nëse jeni një dëgjues i përkushtuar, një artist aspirues ose një biznes që kërkon të bashkëpunojë me ne, ne jemi vetëm një ton telefonik larg. Na kontaktoni për pyetje, kërkesa ose bashkëpunime dhe le ta mbajmë muzikën gjallë. Zëri juaj, pasioni ynë, së bashku në valë. Na kontaktoni sot!

    0%