Pri Radio I Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
Pri Radio PROMOVIM keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose në +43 677 644 98 591. Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose +43 677 644 98 591

Show Live

Mbrëmja me Fidanin

today November 1, 2023


Background
share close

Tema: Na thuaj emrin e lojrave qe i keni luajtur ne femiri ?!

 


Details
Begin November 1, 2023 H 8:20 pm
End November 1, 2023 H 9:20 pm
Phone +383 45 847 788
Rate it
0%