Pri Radio I Radio Qe Ju Ndjek Pas Kudo Qe Shkoni
Pri Radio PROMOVIM keni deshirë që biznesi juaj të ecë më mir dhe të ka më shumë sukses, atëher na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose në +43 677 644 98 591. Me një ekipë profesionale dhe nga audienca e ndegjueshmërisë, ne ju ofrojm një shërbim profesional. na kontaktoni në Whatsup: +383 45 847 788 ose +43 677 644 98 591

Një sulm kibernetik ndodhi nga hakerat jemenas

todayNovember 1, 2023 2

share close

 

Gjatë një transmetimi të drejtpërdrejtë të televizionit izraelit Channel 13, një sulm kibernetik ndodhi nga hakerat jemenas.

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%